AYDIN / SÖKE - Tuzburgazı Ortaokulu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başladı.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılarla dolu bir sene diliyoruz.

Haz

Okulumuz Gezi İnceleme Kulübü tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi Okul Müdürümüz Fikret TÜRKSEVER, Müdür Yardımcımız Sezgin ÇAM, Öğretmenimiz Esen AKKIN'ın kordinatörlüğünde 17 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişimini sağlamak, tarihimiz ve milli değerlerimize karşı duyarlılıklarına katkı sağlamak, ülkemizin doğal güzelliklerini daha fazla tanımalarını sağlamak amaçlarıyla düzenlenen gezide, Çanakkale İlimizde Eceabat, Şehit Onbaşı Anıtı, Kiltbahir Kalesi, Tabyalar, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Alçıtepe, 57 Alay Şehitliği, Büyük Şehitler Abidesi, Kemal Yeri, Conk Bayırı alanları ziyaret edilmiş,  incelemelerde bulunulmuştur.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönemi karnelerin dağıtılması ile sona erdi.

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

15 Haziran Perşembe Günü okulumuzda "Bahar Şenliği Etkinlileri " yapıldı.

Öğrencilerimiz:

* Şarkı söylediler,

* Dans gösterisi yaptılar,

* Bilmece yarışması yapıldı,

* Parkur yarışması yapıldı.

Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çağatay ÇİÇEK ve İngilizce Öğretmenimiz Özge ÜYÜCÜ'ye teşekkür ederiz.

Haz

Söke Kaymakamlığı, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cafer Efe Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile birlikte yürütülen Gönüller Buluşuyo proesi kapsamında Biz Sanat Tiyatrosu tarafından sergilenen "Çaça ile Baça Balıklı Ağaçlar Ülkesinde" adlı çocuk oyununu izledik.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Bilişim haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.  Scratch uygulaması ile kodlama çalışmaları yapıldı. Teknoloji bağımlılığı, güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgilendirme sunumları yapıldı.

Öğrencilerimiz ile birlikte "Bilişim Haftası Panosu" hazırlandı. Bilişim teknolojileri dersinde bilişim haftası afişleri hazırlandı.

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Büyük Millet Meclisinin açılışı ile beraber Türk ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!