AYDIN / SÖKE - Tuzburgazı Ortaokulu

İlçemizde düzenlenen " 24 Kasım Öğretmenler Günü " konulu şiir yarışmasında

7-A sınıfı öğrencilerimizden Kardelen ÖZGÜR 1. olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyor, Türkçe öğretmenimiz Okan DELİBOYRAZ'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

" 12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü " okulumuzda düzenlenen bir törenle kutlandı. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program sergilendi.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

7 Ocak 2024 tarihinde Söke Novada'da bulunan Sinema'ya ortaokul öğrencilerimizden oluşan bir grupla birlikte "Hayatla Barış" sinema filmini izlemek üzere gezi düzenledik.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi karnelerin dağıtılması ile sona erdi.

Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

Şbt

Okulumuz tarafından yapılan 2. Helva günü etkinliğimizde öğrencilerimize ve öğretmenlerimize helva ikramı yapıldı.

Ara

"12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası", okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde öğrencilerimiz, hem eğlendiler hem de yerli malını kullanmanın önemi ile ilgili bilgilendiler.

Ara

İlçemizde düzenlenen " 24 Kasım Öğretmenler Günü " konulu şiir yarışmasında

5-A sınıfı öğrencilerimizden Ekin ÜYÜCÜ 2. olmuştur.

Kas

" 24 Kasım Öğretmenler Günü " okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bu özel günde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

İlçemizde düzenlenen " 10 Kasım " konulu şiir yarışmasında 6-A sınıfı öğrencilerimizden Eylül FİDAN 3. olmuştur.

Kas

İlçemizde düzenlenen " 10 Kasım " konulu mektup yarışmasında 7-A sınıfı öğrencilerimizden Zeliha KOCAGÖBEK 3. olmuştur.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde, okulumuzda düzenlenen törende büyük saygı, minnet ve hasretle anıldı.

Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından öğrencilerimizin şiirleri, yazıları ve oratoryo gösterisiyle devam etti.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimiz;

* Dans gösterileri ,

* Orotoryo çalışmaları,

* Şiirler ve şarkılar ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutladılar.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Codeweek (Kodlama Haftası) kutlamaları kapsamında Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Yiğit KURT koordinesinde  çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Kodlama Haftası'nın bu yılki teması " Cumhuriyetimizin 100. Yılı " olarak belirlenmiştir.

Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile kodlamayı eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmeyi, öğrencilerimize temel programlama bilinci ve algoritmik düşünme becerisi kazandırmayı amaçladık

Ekm

Okulumuz Gezi İnceleme Kulübü tarafından düzenlenen Kuşadası Gezisi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişimini sağlamak,  milli değerlerimize karşı duyarlılıklarına katkı sağlamak, ülkemizin doğal güzelliklerini daha fazla tanımalarını sağlamak amaçlarıyla düzenlenen gezide Mehmet Paşa Kervansarayı, Güvercinada Kalesi ve Necati Korkmaz Mikro Minyatür Müzesi ziyaret edilmiş,  incelemelerde bulunulmuştur.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlköğretim haftası okulumuzda coşku ile kutlandı.

Yeni eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, başarı ve ve mutluluklar getirmesini temenni ederiz.